Kurijer: Novak je i dalje favorit broj 1 u Parizu

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 14:12

Kurijer: Novak je i dalje favorit broj 1 u Parizu

Džim Kurijer, dvostruki šampion Rolan Garosa, uveren je da Novak Đoković ima velike šanse da trijumfuje na grend slemu u Parizu.

Amerikanac, koji je titulu u Bulonjskoj šumi osvajao 1991. i 1992. godine, nije previše dao porazu Novaka Đokovića od Holgera Runea u četvrtfinalu Mastersa u Rimu.

Bio je to meč u tri seta, Danac je uspeo da po drugi put u tri meča izađe kao pobednik u duelima sa Novakom, ali Kurijer kaže da Novak zna šta treba da radi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ovo je veža stvar za Runea nego za Novaka. Mislim da Novak ima razloga da veruje da na turniru gde se igra u tri dobijena seta ima više vremena da reši problem. Mislim da će imati i više vremena da uđe u sam turnir. Neće na startu igrati sa nosiocima, barem ne u nekoliko prvih mečeva", kaže Kurijer.

Po njemu, srpski teniser je i dalje veliki favorit da trijumfuje u Parizu.

"Sve dok je zdrav, Novek nema razloga da ne oseća da je on taj kog treba pobediti na Rolan Garosu", dodao je Kurijer.

Grend slem na terenima u Parizu počinje 28. maja i završava se 11. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEGENDA VERUJE U SRBINA: Đoković je favorit na Rolan Garosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

Turnir počinje 28. maja...Amerikanac Džim Kurijer, dvostruki šampion Rolan Garosa, uveren je da Novak Đoković ima velike šanse da trijumfuje na grend slemu u Parizu...On je titulu u Bulonjskoj šumi osvajao 1991. i 1992. godine, nije previše dao porazu Novaka Đokovića od Holgera Runea u četvrtfinalu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.