Krstajić: Vređaju Novaka Đokovića, a neće nas?

Izvor: B92, 25.Okt.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Vređaju Novaka Đokovića, a neće nas?

Mladen Krstajić, asistent Slavoljuba Muslina, kaže da ne može da veruje šta čita prethodnih dana u medijima, u vezi potencijalne smene selektora Srbije.

"Čitam, ćutim, gledam i ne verujem. Kao da svaki dan mora da ima senzaciju. Mi uvek imamo dva protivnika – jednog na terenu i drugog 'sa strane. I gori su nam ti bočni vetrovi nego protivnici na terenu, dok se ujedno predstavljaju kao saveznici. Ali, to je Srbija, gde će svako uraditi nešto da ti ospori uspeh. Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vređaju Novaka Đokovića, koji je najbolji srpski brend u svetu, zašto ne bi i nas", rekao je Krstajić za "Sportski žurnal".

Danima se najavljuje da će Muslina naslediti leganda srpskog fudbala Dragan Stojković, koji ima višegodišnji ugovor sa kineskim Gvangdžu R&F, a Srbija će igrati upravo sa Kinom prijateljsku utakmicu 10. novembra, verovatno u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

Iz FSS su na neubedljiv način demantovali te priče, ali Muslin, koji je posle osam godina uspeo da odvede nacionalni tim na neko veliko takmičenje, u sredu uveče se vraća u Beograd sa odmora i u četvrtak će se sastati sa predsednikim Saveza Slavišom Kokezom.

Ukoliko se sve informacije ispostave samo spekulacijama, Muslin bi narednih dana trebalo da saopšti i spisak igrača na koje računa za pomenute dve prijateljske utakmice, a glavno pitanje je da li će se na njemu naći Sergej Milinković-Savić i Mile Svilar.

"Vrata nikome nisu zatvorena, ali kada dođeš u ekipu, moraš da se uklopiš, a ne da kao pojedinac vedriš i oblačiš. Savet mlađima je da idu za ostatkom tima, a kvalitet će onda isplivati".

Četiri dana posle meča sa Kinom, 'Orlove' očekuje i okršaj sa Južnom Korejom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.