Krenete na kralja, ali najbolji ne promašuje, Đoković

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 19:29

"Krenete na kralja, ali najbolji ne promašuje, Đoković"

Novak Đoković u nedelju od 14.30 časova igraće za treću titulu na Rolan Garosu.

Treći reket sveta ima šansu da se pobedom u finalu vrati i na prvo mesto ATP liste, a igraće sa boljim iz meča Rud - Zverev.

Posle pobede nad Karlosom Alkarasom u četiri seta, 6:3, 5:7, 6:1, 6:1, stigle su brojne reakcije na Tviteru o ovom meču.

"Izuzetna igra u poslednja dva seta od Đokera da izbegne povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Alkarasa. Sada ima šansu da bude sam na muškoj strani sa 23 trofeja i izjednači se sa Serenom Vilijams", napisao je bivši trener Andrea Agasija, Bred Gilbert.

I Amerikanac Mardi Fiš je reagovao kratko:

"Krenete na kralja, ali najbolji ne promašuje, Novak Đoković", poručio je.

Aleks Koreča je konstatovao da je ovaj duel pokazao još nešto.

"Ovo je bila jasna demonstracija da Rolan Garos nije normalan turnir. Više od ičega to pokazuju 14 titula Rafaela Nadala", prokomentarisao je Španac za šapansku verziju Eurosporta.

Još jedan španski as, Nikolas Almagro, bio je oduševljen Novakovom igrom.

"Ne bih ništa da oduzmem Novaku iz prva dva seta, pokazao je zašto ga smatraju najboljim u istoriji. Dopao mi se intenzitet koji je imao od prvog poena i još više ta mentalna stabilnost!", napisao je Almagro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simon: Novak izađe u svlačionicu, zvižde mu...

Izvor: B92, 09.Jun.2023

Žil Simon, iskusni francuski teniser, osvrnuo se na nejednak tretman od strane publike akreta meča Alkaras - Đoković...Novak je posle 202 minuta igre u polufinalu slavio sa 6:3, 5:7, 6:1, 6:1, iskoristivši grčeve koji su onemogućili Alkarasa da igra u poslednja dva seta...Ipak, Simonu se nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.