Kolšrajber izdao Kirjosa

Izvor: Mondo, 14.Mar.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolšrajber "izdao" Kirjosa

Nemački veteran posle trijumfa nad Novakom Đokovićem doživeo debakl u susretu sa Gaelom Monfisom.

Filip Kolšrajber bio je impresivan u prva tri kola mastersa u Indijan Velsu, ali onda je naišao na zid.

Tridesetpetogodišnji nemački teniser posle pobeda nad Nikom Kirjosom i Novakom Đokovićem nije mogao da se "sastavi" u meču osmine finala, protiv tri godine mlađeg Gaela Monfisa - 0:6, 2:6!

I to pokazuje koliko je ustvari Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio indisponiran, kada je u utorak doživeo prvi poraz od Kolšrajbera posle bezmalo 10 godina.

Posebna priča je Kirjosov komentar na Twitteru, odmah nakon meča Kolšrajber - Đoković, u kome se požalio na dvostruke aršine navijača i medija.

Australijski teniser napisao je da je smešno tražiti razloge Novakovog poraza u njegovom lošem danu ili problemima koje je imao, već da treba priznati da je Nemac odličan igrač i da zna kako se pobeđuje. Samo 24 sata kasnije, pokazalo se da Kirjos baš i nije bio u pravu...

Lol yeah, something has to be wrong with him right? I lose to Kholi and get absolutely shredded ‘same old kyrgios’ how about the guy is just good? And he knows how to win matches? Hate this, why we always gotta kiss these guys when they lose https://t.co/4nwxBWUiQi

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) March 12, 2019

Monfis će se u četvrtfinalu sastati sa Dominikom Timom, koji je u dva seta stavio kraj na bajkoviti nastup 40-godišnjeg Iva Karlovića - 6:4, 6:3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.