Ko je sve čestitao Novaku Đokoviću?

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 12:00

Ko je sve čestitao Novaku Đokoviću?

Sportska javnost je čestitala Novaku Đokoviću na velikom uspehu.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, na dominantan način je osvojio titulu na Australijan openu.

Uprkos neugodnoj povredi trbušnog mišića, Đoković je sa 3-0 u setovima "počistio" Danila Medvedeva i osvojio 18. Grend Slem trofej u karijeri.

"Briljatan posao Novaka Đokovića i još jedna titula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Australiji. Novak je bio pod velikim pritiskom, ali je pokazao koliko je veliki šampion. U njegovom umu nije bilo dileme – Danil je osetio silu Novakove volje", napisao je čuveni Rod Lejver.

"Đoković je toliko dobar. Rutinirao je jednog od najboljih tenisera na turniru i nigde nije mogao da mu pripreti. To je kao boks meč u kom ne možete da dotaknete protivnika, a onda ima snažne ruke i može da vas nokautira", objasnio je Endi Rodik.

"Čestitam Novaku Đokoviću na 9. tituli u Australiji", Bili Džin King.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.