Izvor: Danas, 11.Jul.2023, 11:45

Ko je Đokovićev rival u četvrtfinalu Vimbldona Andrej Rubljov: Trudbenik i perfekcionista, osvajač beogradskog turnira

Novak Đoković u ponedeljak popodne igra 400. put na tutnirima za grend slem (više mečeva u Open eri imaju samo švajcarski as Rodžer Federer - 429 i Amerikanka Serena Vilijams - 423) i 14. put je četvrtfinalista Vimbldona (u ravni s američkom legendom Džimijem Konorsom, jedino Federer češće - 18), a u borbi za ulazak u polufinale sastaje se s 25-godišnjim Rusom Andrejem Rubljovom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nema mesta panici ako kola krenu nizbrdo: Đoković rekorder i kad izgubi u prvom setu

Izvor: Danas, 12.Jul.2023, 08:37

U svom 400. meču na turnirima za grend slem Novak Đoković, drugi "reket" sveta, rekorder po broju titula s četiri najveća međunarodna teniska takmičenja (23), izborio se za ulazak u polufinale Vimbldona, a među četiri najbolja uopšte jeste 46. put, što je dostignuće u kojem prednjači sa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.