Kirjos nastavlja po starom, Australijanac precrtao Novaka

Izvor: RTS, 25.Jul.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos nastavlja po starom, Australijanac "precrtao" Novaka

Kontraverzni teniser Nik Kirjos nastavlja da šokira svojim ponašanjem pokazavši još jednom neverovatan animozitet prema prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.
Autralijanca je na pripremama u Vašingtonu jedan fan zamolio da mu se potpiše na majicu Novaka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đokovića, a Kirjos je uzeo marker, napisao svoje ime i precrtao natpis "Novak" te uz sve to dodao i komentar: "Evo što mislim o tebi i tvojoj majici".

Ovakvo ponašanje Kirjosa izazvalo je veliko ogorčenje teniske javnosti i jasno je da ovakvim potezom želi da isprovicira reakciju Đokovića.
Australijanac je ove sezone više puta kritikovao ponašanje najvećih teniskih zezda, Novaka Đokovića i Španca Rafaela Nadala. „Otrovne strelice" Kirjos je posebno upućivao Novaku na ovogodišnjem Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KIRJOS OBJAŠNJAVA SVOJE LUDILO: Evo zašto je IŠARAO majicu na kojoj piše Novak

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 09:59

Neverovatan lik...Nik Kirjos i njegov odnos prema Đokoviću. O ovome bi mogla knjiga da se napiše. Poslenji u nizu je skandal kada je iparao majicu dečaku na kojoj je pisalo Novak (više o tome možete pročitati OVDE)...- Da, nadmašio sam sebe. Ne daj bože da nekome išaram majicu i da se zezam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.