Kirjos i Lajović - ista meta isto odstojanje

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 05:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos i Lajović - ista meta isto odstojanje

Tako je kompletiran prvi dan rezervisan za 3. rundu u kojoj je (1) Novak Đoković potvrdio da se nalazi daleko od januarske forme.

(27) Nik Kirjos eliminisao je Dušana Lajovića u 3. kolu Mastersa u Majamiju posle samo 59 minuta igre.

Temperamentni server dozvolio je našem reprezentativcu samo jedan brejk i četiri gema ukupno - 6:3, 6:1.

Bio je to njihov drugi susret u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karijeri, tačno godinu dana nakon što je Australijanac bio bolji za 50 minuta, ali u 2. kolu. Popularnom Duciju tada je pripao gem više nego danas - 6:4, 6:1.

Foto: Tanjug/AP Photo/Jim Rassol

Lajović nije uspeo da ponovi podvig od pre dva dana kada je eliminisao (5) Keija Nišikorija rezultatom 2:6, 6:2, 6:3 i priredio jedno od brojnih iznenađenja u drugoj rundi koja je bila poslednja za polovinu nosilaca od najboljih 16 na žrebu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Jim Rassol

Kirjos će za četvrtfinale igrati protiv (11) Borne Ćorića, koji je takođe u noći između nedelje i ponedeljka eliminisao Žeremija Šardija, ali posle dva i po sata velike borbe i preokreta - 6:7 (2:7), 6:2, 6:3.

Tako je kompletiran prvi dan rezervisan za 3. rundu u kojoj je (1) Novak Đoković potvrdio da se nalazi daleko od januarske forme, ali i da je to dovoljno za plasman u narednu rundu u kojoj ga očekuje najozbiljniji rival od Rafaela Nadala u finalu Australijan opena završenom u tri brza seta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.