Kirjos: Zašto bih tražio savet od Novaka?

Izvor: B92, 21.Jun.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos: Zašto bih tražio savet od Novaka?

Nik Kirjos ne vidi korist u traženju saveta od Novaka Đokovića.

Kontroverzni Australijanac već mesecima kritikuje najboljeg tenisera sveta, a posebno mu "smeta" njegova "potreba da se svima dopadne".

Đoković je pre nekoliko dona u razgovoru sa srpskim medijima istakao da ne razume zašto se Kirjos tako ponaša, istakavši da ga je upoznao pre nego što je počeo "sukob" i da mu je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet godina ponudio savet kako bi mu pomogao na US Openu.

"Svi ga kritikuju zbog ponašanja, a ja sam mu rekao da može da mi se obrati ukoliko mu je nešto potrebno. U međuvremenu se nešto promenilo, ne znam šta. Mislim da on nije loš čovek", rekao je Đoković.

Na pitanje novinara da li bi razmotrio razgovor sa Đokovićem, Kirjos je reagovao poprilično burno.

"Zašto bih? Šta će mi reći? Šta mislite zbog čega bi trebalo da odem kod njega po savet? Ne razumem vas. Zar niste videli kako se Novak ponaša sa dodavačima lopti i kako razbija rekete? Niste videli to? Kako to ne "eksplodira" kao u slučaju sa mnom? Kada budete iskreni, kao što sad niste, onda ćemo moći da pričamo", rekao je Kirjos.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.