Kejt i Vilijam na svim događajima izgledaju uštogljeno, ali je Novak Đoković promenio sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt i Vilijam na svim događajima izgledaju uštogljeno, ali je Novak Đoković promenio sve (FOTO)

Nezaboravan provod.

Kejt i Vilijam su se nakon pobede Novaka Đokovića na Vimbldonu susreli sa srpskim teniserom, a tom prilikom su mu čestitali i razmenili nekoliko rečenica o porodici i o tome bruji ceo svet.

A pre nego što su prišli pobedniku Vimbldona i najboljem srpskom teniseru, Kejt i Vilijam su pokazali da su i te kako uživali u predivnoj igri Novaka Đokovića, koja ih je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekim trenucima i nasmejala.

Објава коју дели Duchess of Cambridge fan page (@kate_middleton_ir) дана 15. Јул 2018. у 7:49 PDT

Oni su sve vreme pomno gledali meč, po mimici i pogledima moglo se zaključiti da im je bilo interesantno, a u jednom trenutku dok su kometarisali Novakovu igru čak su se i grohotom smejali. Kejt je pokazala da i ona ume da se opusti, te da nije uvek stegnuta zbog propisanih kraljevskih pravila.

Pročitajte i:

Novak je očigledno uspeo da izmami iskrene emocije od kraljevskog para sa kojim se dobro isćaskao o deci.

Објава коју дели Duchess of Cambridge fan page (@kate_middleton_ir) дана 15. Јул 2018. у 5:38 PDT

- Stefan je prišao baš kada sam krenuo da odgovoram na pitanje novinara, tako da je to bio zaista poseban momenat. Bio sam nervozan, nadao sam se da će on biti tamo, zaista je bilo prelepo. Kako su vaša deca? - upitao ih je Nole.

- Veoma dobro, hvala. Pokušavaju da drže teniski reket u ruci, ali i da igraju fudbal - odgovorio je Vilijam, nakon čega su se svi nasmejali.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.