Kandidat za predsednika Amerike osuo paljbu zbog Đokovića: Neka bude sramota...

Izvor: B92, 22.Avg.2023, 21:39

Kandidat za predsednika Amerike osuo paljbu zbog Đokovića: Neka bude sramota...

Jedan od kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Vivek Ramasvami, očigledno je veliki navijač Novaka Đokovića.

Srpski as je proteklog vikenda trijumfovao u Sinsinatiju, državi Ohajo, odakle dolazi ovaj političar iz redova Republikanske partije.

Đoković se na tlo Amerike vratio posle dve godine pauze zbog činjenice da nije mogao da uđe u zemlju jer je nevakcinisan.

Nakon finala Novaka i Karlosa Alkarasa, Ramasvami se oglasio i osuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paljbu po svojoj zemlji.

"Bilo je neverovatno gledati Novaka u mom gradu Sinsinatiju. Neka bude sramota našu zemlju koja ti nije dozvolila da uđeš prošle godine. Ne može se dugo zadržati takav šampion", napisao je Ramasvami na Tviteru.

Novak će šansu za novi trofej imati na US openu, koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

Đoković je u Njujorku igrao 16 puta, a tri puta je trijumfovao. Poslednji put je to učinio 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.