Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jul.2023, 11:31

Kakav otac, takav sin: Stefan i Novak isti na terenu, ove fotke pokazuju da Đokovići imaju novu tenisku zvezdu

Predivno

Printskrin: Twitter.com/@travel__Sports


Novak Đoković je uspeo u svojoj „misiji“ da postane najbolji teniser na svetu, ali i najbolji koji je ikada igrao ovaj sport. Postavio je brojne rekorde, nastavlja da ih obara, dok juri i novu Grend slem titulu na Vimbldonu.
Praktično, Novak više i ne mora da se bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tenisom, jer je već dostigao zvanje „GOAT“ (najbolji svih vremena), ali se on i dalje bori za ličnu satisfakciju, dok u isto vreme trenira sa svojim sinom, koji pokazuju zavidan teniski talenat.
Stefan često igra tenis sa svojim ocem, sada je „trenirao“ pored Novaka na terenu, a na društvenoj mreži Tviter su osvanule i fotke koje upoređuju stil igre „malog Đokovića“ sa njegovim tatom, a sličnost je neverovatna.
Watch out Novak because Stefan Djokovic is coming for your title next year 😊#djokovic𓃵 #NoleFam #Djokovic @DjokerNole @jelenadjokovic pic.twitter.com/o185r4eaFJ
— Shane Gupta (@Shanegupta22) July 9, 2023
(Telegraf.rs)


Video: Stefan Đoković udara loptu kao tata: Predivan snimak treninga Noletovog sina

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Kakav otac, takav sin: Stefan i Novak isti na terenu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jul.2023

Predivno Novak Đoković je uspeo u svojoj “misiji” da postane najbolji teniser na svetu, ali i najbolji koji je ikada igrao ovaj sport. Postavio je brojne rekorde, nastavlja da ih obara, dok juri i novu Grend slem titulu na Vimbldonu. Praktično, Novak više i ne mora da se bavi tenisom, jer je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.