Kada se Jelena pojavila na slavi, svi su ZANEMELI! Pogledajte kako se doterala gospođa Đoković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada se Jelena pojavila na slavi, svi su ZANEMELI! Pogledajte kako se doterala gospođa Đoković!

Kako se vama dopada?

Večeras je najbolji srpski teniser Novak Đoković sa svojom porodicom proslavio Aranđelovdan.

TRENUTAK KOJI SU SVI GOSTI ČEKALI: Pogledajte kako su se SREDILI Đokovići za proslavu slave! (FOTO)

Slavlje je održano u njegovom restoranu na Dorćolu a kada je naša ekipa stigla na mesto događaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nole nas je pomalo iznenadio. Naime, on je izašao iz restorana, ispozirao fotografima i sa sinom Stefanom ušao u kola. Potom je odvezao dete kući i otišao po suprugu Jelenu.

Nešto kasnije, bračni par Đoković se vratio vidno raspoložen i nasmejan.

KAD ĐOKOVIĆI SLAVE: Među gostima i svetska fudbalska zvezda i jedan od najpoznatijih glumaca (FOTO)

Nole se odlučio za džemper u plavoj boji, šal i kaput u crnoj i pantalone u sivoj boji, dok je Jelena oduševila sve svojim opuštenim izdanjem. Gospođa Đoković je blistala u jednostavnoj crnoj haljinici, čarapama, i kaputu, ali ono što je privuklo najveću pažnju jesu aksesoari koje je izabrala. Svetlo siva ešarpa sa prepoznatljivom Luj Viton šarom, torba neobičnog oblika u istoj boji i cipele sa ravnim đonom bili su dovoljni da svi prisutni zaneme kada su je ugledali.

Navikli smo je u prirodnom izdanju - ovako Jelena izgleda NAŠMINKANA i s viklerima na glavi! (FOTO)

KOLIKO LIČE: Selfi Jelene Đoković i njenog tate nikoga ne ostavalja ravnodušnim! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNIMAK SA LICA MESTA Evo ko je bio na slavi kod Novaka Đokovića i kako je sin Stefan reagovao kad je ugledao fotografe i bliceve! (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Nov.2017, 00:17

Poznati teniser obeležio je Aranđelovdan u društvu porodice u svom restoranu u Beogradu, a svi su došli vidno raspoloženi. Njegov i Jelenin naslednik se uplašio kad je video bliceve, dok ga je Novak tešio, a slavlju su se priključile i pojedine poznate ličnosti. Više o krsnoj slavi porodice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.