Kada igrate protiv Novaka to je kao da igrate protiv zida ili mašine

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kada igrate protiv Novaka to je kao da igrate protiv zida ili mašine"

Bivša britanska teniserka Anabel Kroft opisala je igru najboljeg srpskog sportiste Novaka Đokovića.

Krof je, pored ostalog, i uporedila drugog i trećeg tenisera sveta, Đokovića i Rodžera Federera.

Britanka je pohvalila Federera i njegovu lepršavu igru, ali i istakla šta je to što krasi igru najbolje rangiranog srpskog tenisera.

"Kada pričamo o Federeru vidimo estetsku lepotu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u njegovoj igri, u njegovim udarcima i kretanju, on je jednostavno veoma talentovan. Kod Đokovića je to sve mnogo jednostavnije, sve što on radi je obmanljivo i izgleda kao da igrate protiv zida ili mašine", rekla je Kroft.

Federer i Đoković su bili nadomak novog duela u finalu Šangaja, ali je Švajcarca ipak zaustavio Borna Ćorić u polufinalu.

Kroft dodaje da u Đokovićevoj igri postoji jedna stvar koja nije perfektna.

"Mislim da su voleji jedina svar u njegovoj igri koja nije perfektna. U svemu ostalom je neumoljiv, ima preciznost, balans... On je, takođe, mentalno jak, a to je pokazao kada ga je Ćorić 'bombardovao' iz svih udaraca", dodala je Anabel.

Podsećamo, Novak je pobedio Ćorića u finalu Šangaja i upisao svoj četvrti trofej u tom kineskom gradu, kao i ukupno 32. Masters.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Kada igrate protiv Novaka to je kao da igrate protiv zida ili mašine"

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2018, 08:01

Bivša britanska teniserka Anabel Kroft opisala je igru najboljeg srpskog sportiste Novaka Đokovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.