KRILA AKTIVIRANA! Novak objavio sliku za koju kažu da je NAJBOLJA IKADA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 09:10

KRILA AKTIVIRANA! Novak objavio sliku za koju kažu da je NAJBOLJA IKADA (FOTO)

Očarao planetu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona posle neverovatnog preokreta nad Janikom Sinerom, koji je vodio sa 2:0 u setovima, ali je na kraju poklekao pred naletom našeg asa.

Kako je meč odmicao, Srbin je igrao sve bolje, a kruna na sam preokret bio je i jedan potez, sa samog kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susreta, kada je Novak u paduodigrao bekhend dijagonalu i pogodio, posle cega je pao na pod i oponašao "let".

Ta slika izazvala je dosta reakcija, te je Đoković odlučio da je podeli na svom fejsbuk profilu uz opis "Krila aktivirana".

Komentari su krenuli da se nižu, a najpopularniji od njih glasio je "Ovo je najbolja slika ikada".

Podsećamo, Đoković se u petak sastaje u polufinalu Vimbldona sa domaćim teniserom, Kameronom Norijem.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Novak Đoković i Ana Ivanović igraju uz čuveni hit

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.