KIRJOS: Đoković favorit na Vimbldonu, osvojiće u karijeri 30 grend slem trofeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 12:27

KIRJOS: Đoković favorit na Vimbldonu, osvojiće u karijeri 30 grend slem trofeja

Australijanac nema dilemu kada je Novak u pitanju.

Australijanac Nik Kirjos izjavio je da bi najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković mogao da završi igračku karijeru sa 30 osvojenih grend slem trofeja, prenosi Skaj sports. Đoković je u nedelju trijumfom na Rolan Garosu stigao do 23. grend slem trofeja u istoriji. On je igrač sa najviše osvojenih grend slemova u istoriji tenisa.

 - Nadam se da će Đoković da završi karijeru sa 30 trofeja. Tako ću da ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledam bolje što sam izgubio od njega prošle godine u finalu Vimbldona - rekao je Kirjos koji je zbog povrede propustio Rolan Garos, lai je pratio mečeve. - Novak je postigao neverovatan uspjeh, znam koliko mnogo radi i koliko mu sve to znači. Đoković bi imao do sada 25-26 titula da je igrao prošle godine na Australijan openu i Ju-Es openu. Veoma je gladan uspeha. Ljudi misle da će se zaustaviti, ali ovi uspesi će u njemu samo probuditi još veću motivaciju. Nadam se da će imati 28-30 grend slemova.

On je ponovio da je Đoković glavni favorit za osvajanje titule na Vimbldonu.

 - Niko ne može da zaustavi Novaka na Vimbldonu. Ako ga ja ne zaustavim, niko ne može - našalio se Kirjos. - Sezona na travi je za mene uvek najbolji deo godine. Ova godina je bila zaista teška za mene, pošto se oporavljam od operacije kolena. Vraćam se na turnir gde sam u prošlosti odigrao nekoliko neverovatnih mečeva.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.