Jelena i Novak Đoković ponovo zajedno nakon mesec dana FOTO

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 19:04

Jelena i Novak Đoković ponovo zajedno nakon mesec dana FOTO

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ponovo je, posle mesec dana, u zagrljaju supruge Jelene, sa kojom boravi u Beogradu.

Nole i Jelena nisu se videli od 4. januara, kada je Đoković otputovao u Melburn na Australijan open, na kom ipak nije igrao, budući da je deportovan tik pred početak mečeva odlukom tamošnjih imigracionih vlasti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dok je Novak bio u pritvoru u Australiji, Jelena se nije javno oglašavala.

Jelene nigde nema, a Novak radikalno menja navike: Ovo će je zaboleti

On je po povratku iz Australije sleteo u Beograd, ali se u srpskoj prestonici nije zadržavao, već je odmah otišao u Crnu Goru.

Tamo je proveo neko vreme – bio je na Ostrogu, Žabljaku, u Pljevljima i Nikšiću, a pre nekoliko dana ponovo se vratio u Beograd.

Nadal izazvao bes na Tviteru: "Novak je pobednik, sramite se"

Nole i Jelena sada se ne odvajaju jedno od drugog, a danas su uživali na Adi Ciganliji. Njih su tokom šetnje zaustavljali Noletovi obožavaoci, sa kojima se on kao i uvek rado fotografisao, a Jelena je takođe bila odlično raspoložena i nije skidala osmeh

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.