Jelena Đoković rešila MISTERIJU - Zbog ovoga njena deca nisu NIKAD PREHLAĐENA, tajna je u OVIM namirnicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 18:07

Jelena Đoković rešila MISTERIJU - Zbog ovoga njena deca nisu NIKAD PREHLAĐENA, tajna je u OVIM namirnicama

Bračni par Đoković ne krije koliko pažnje pridaju na ishranu, a s godinama su i svojoj deci uspeli da "usade" šta bi trebalo da jedu od namirnica. Jelena često govori na temu toga koliko je značajna uloga hrane u životima svakog od nas.

Poznato je da su Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković zagovornici zdrave ishrane, a svoje navike prenose i na decu, ističući da im odgovara i da su nikad zdravija.

Stefan (9) i Tara (6), po riječima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihove majke, rijetko kada imaju problema zbog prehlade.

Jelena tvrdi kako je ključ te tajne upravo u zdravom doručku. Za doručak koristi kokosovo mleko u koje umeša semenke, i to redom chia semenke, semenke konoplje, maka, lana... Veče ranije ih natopi mlekom, a onda ujutru dodaje vanilu, sveže voće i sveže ceđen sok.

Jednom je prilikom istakla da su i Stefan i Tara sada samo na biljnoj prehrani, prenosi Blic. Maleni Đokovići su vegetarijanci, žive bez mesa i ribe, a njihovi roditelji tvrde kako sve što im nedostaje dobijaju preko suplemenata.

"Stefan je imao normalnu ishranu s mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema s njenim zdravljem", objasnila je.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.