Jelena Đoković našla mir u džungli bez Novaka (foto)

Izvor: Svet, 08.Jul.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković našla mir u džungli bez Novaka (foto)

Jelena Đoković rešila je da se osami i na odmor ode u prirodu. Supruga Novaka Đokovića danima na Instagramu objavljuje fotografije sa predivnog mesta na kome se nalazi, ali još uvek nije otkrila gde su nastale ove fotografije.
Danas je objavila novu fotografiju, na kojoj je vidimo kako meditira pored vodopada.
“Dok sam bila pored ovog vodopada, celo telo mi je vibriralo od sreće, radosti i smirenosti. Nisam morala da isključim mozak da bih upala u duboku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << meditaciju, već se to nekako odmah desilo. Bilo je tako mirno! I imala sam priliku da po prvi put iskusim džunglu i njenu prirodu. O bože, kakav osećaj!”, napisala je Jelena, koja je obećala da će kada završi ovu avanturu, reći svima gde je bila.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Trenutak koji Jelena Đoković nikada neće zaboraviti: Celo telo mi je vibriralo od sreće i mira (FOTO)

Izvor: Story, 08.Jul.2016

Supruga najboljeg svetskog tenisera je sa svojim obožavaocima podelila jedan neobičan prizor na kojem su joj svi pozavideli.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.