Jelena Đoković na Exitu promovisala kampanju za izgradnju vrtića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković na Exitu promovisala kampanju za izgradnju vrtića

Prvi vrtić koji ćemo rekonstruisati biće vrtić u Čeneju i nadam se da ćemo sa realizacijom krenuti već sledeće nedelje, najavila je večeras globalna direktorka Fondacije "Novak Đoković", Jelena Đoković.

Ona je na Exit festivalu održala konferenciju za novinare sa osnivačem Exita Dušanom Kovačevićem, kada su sve pozvali da učestvuju u humanitarnoj kampanji "Izgradimo vrtiće zajedno".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Jako je bitno da najmlađima obezbedimo normalne uslove za odrastanje i predškolsko obrazovanje, jer su vrtići veoma važni za decu i njihov dalji razvoj“, rekla je Jelena Đoković.

Cilj kampanje je da tokom četiri dana trajanja Exita bude prikupljeno 18.450.000 dinara za rekonstrukciju i dogradnju vrtića u Čeneju.

Za sve korisnike domaćih mobilnih operatera otvoren je humanitarni broj 2205. Novac prikupljen tokom kampanje biće utrošen za izgradnju vrtića u celoj Srbiji. Cena poruke je 100 dinara.

Novak Đoković, koji igra na gren slem turniru u Vimbldonu, obratio se video porukom na konferenciji i pozvao sve da podrže kampanju i pošalju sms na broj 2205.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.