Jelena Đoković: Nikad ne bih uspela bez Novakove podrške

Izvor: Story, 07.Nov.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković: Nikad ne bih uspela bez Novakove podrške

Jelena Đoković dala je intervju za oktobarski broj Sporto magazina u kom je pričala o fondaciji Novak Đoković

Jelena i Novak Đoković, foto: Profimedia

Naime, Jelena je pre porođaja razgovarala na temu humanitarnog rada objašnjavajući sa kakvim se sve izazovima susreće kao direktorka fondacije Novak Đoković.

Kako je Jelena Đoković izgledala neposredno pred porođaj pogledajte OVDE.

Nakon ovog intervjua novinari magazina >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Sporto opisali su Jelenu kao sposobnu, jaku i ambiioznu ženu, koja se retko pojavljuje u medijima, ali uz koju je fondacija Novak Đoković procvetala.

- Bilo nam je bitno da preko fondacije skrenemo pažnju na probleme i ljude u Srbiji. Novakovo ime je olakšalo, ali nemojte da mislite da nam je ikada bilo lako. Nikada ne bih uspela bez Novakove podrške - istakla je Jelena.

Vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson i princeza Šarlin od Monaka samo su neke od istaknutih javnih ličnosti koje su pomogle rad te organizacije, a na brojnim humanitarnim večerama okupljate sam vrh svetskog džet seta.

- Nijedna poznata ličnost neće da dozvoli da se njeno ime upotrebljava kod institucija koje ne ulivaju poverenje, a mi smo našu vrednost potvrdili kroz razne projekte - rekla je Jelena.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.