Jelena Đoković: Bravo, ljubavi, ponosno sam stajala pored tebe

Izvor: B92, 18.Dec.2021, 09:09

Jelena Đoković: "Bravo, ljubavi, ponosno sam stajala pored tebe"

Novak i Jelena Đoković nisu krili zadovoljstvo jer je teniser odlikovan poštanskom markom sa svojim imenom, a nakon što su se zahvalili na predivnom poklonu, otkili su da će njihova fondacija i Pošta Srbije omogućiti svakom detetu da pohađa programe predškolskog obrazovanja.

"Bravo, ljubavi! S toliko ponosa sam stajala pored tebe i danas. Stvarno je velika čast primiti svoju poštansku marku. Znam koliko tvojih fanova će se potruditi da je ima i pošalje pismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoj svojoj dragoj osobi da je iznenadi. A odštampano ih je samo 6000. I bilo je vrlo zanimljivo šetati muzejom i naučiti nešto novo, a i podsetiti se naših prvih telefona i mobilnih uređaja, hvala na tome, a za drage mame i tate, u muzeju imate opciju da dovedete decu na radionicu da nauče kako se šalju pisma (pa može i to da vam bude aktivnost pred Božićne praznike)", napisala je Đokovićeva pored zajedničkih fotografija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.