Jedna od najvećih pobeda u životu

Izvor: B92, 12.Feb.2021, 15:51

"Jedna od najvećih pobeda u životu"

Novak Đoković je na nestvaran način došao do pobede nad Tejlorom Fricom.

Posle više od tri i po časa igre, povrede stomačnog mišića, do koje je došlo početkom trećeg seta i pražnjenja tribina, broj jedan je uspeo da preživi i slavi sa 7:6 (1), 6:4, 4:6, 3:6, 6:2.

Po završetku meča, na terenu, Novak je ovo bila jedna od njegovih najvećih pobeda.

"Čestitke Tejloru na sjajnoj borbi. Pokušavao sam samo da ostanem u igri, nadao sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da šta god da ase dogodi da ću biti bolje. Krajem četvrtog seta, počeo sam da se osećam bolje. U tom trećem i četvrtom sam se trudio samo da serviram, nisam mogao mnogo da uradim na reternu. Išao sam na udarce, pogodio prve dve serve i uspelo je. Ovo je definitivno jedna od najvećih pobeda u mom životu. Nebitno o kom se radi i koje je kolo u pitanju", priznao je Novak. On je svestan da je do pobede stiga u situaciji kada bi mnogi na njegovom mestu jednostavno odustali. "Kroz ovakve okolnosti teško je proći. Ovo ću pamtiti celog života". Osvrnuo se i na meč sa Raonićem u osmini finala. "Ne znam kakvi su mi izgledi. Znam da je došlo do kidanja mišića. Ne mislim da ću uspeti za dva dana da se opravim, stvarno ne znam da li ću izaći na teren. Ponosan sam na ovo što sam danas učinio", rekao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.