JELENA, BESKRAJNO TI HVALA: Nole se obratio navijačima i poručio da se putovanje nastavlja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 11:51

JELENA, BESKRAJNO TI HVALA: Nole se obratio navijačima i poručio da se putovanje nastavlja (FOTO)

Godina za pamćenje.

Iza Novaka Đokovića je još jedna godina za pamćenja koju je završio kao najbolji teniser na pleneti. Osvojio je čak tri Gren slema, kao i završni turnir u Torinu, igrao u fonalima svih najvećih turnira, ponovo rušio brojne rekorde i ispisivao istoriju.

Bliži se kraj godine, idu praznici, pravo vreme da se sumiraju utisci i pošalje poruka svim koji ga vole i podržavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na neverovatnom putu uspeha.

Novak se zhvalio svima, a u prvi plan je istakao porodicu i suprugu Jelenu.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

- Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone. Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nsm je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024 godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo - napisao je Đoković

Nole je već počeo pripreme za novu sezonu koja počinje na Junajted Kupu koja će biti odlična uvertira za Australijan Open.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković: Bila je ovo nezaboravna sezona, radujem se novim izazovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2023

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je imao nezaboravnu sezonu koju će zauvek da pamti i istakao da se raduje novim izazovima u 2024. godine.    

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.