Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jul.2023, 13:41

JEDAN JE NOLE, SRAM TE BILO! Albanska pevačica razljutila Srbe! Ugledala Novaka na bilbordu, pa uradila nešto što svi komentarišu! VIDEO

Albanska pevačica Rita Ora trenuno boravi u Engleskoj i dok je šetala ulicama jednog grada zastala je ispred digitalnog bilborda, sa željom da snimi promotivni video za novi spot. Reklame su se smenjivale, i dok je čekala da se pojavi njen lik odjednom je u prvi plan izbila reklama najboljeg tenisera ikada, Novaka Đokovića, što je […] The post JEDAN JE NOLE, SRAM TE BILO! Albanska pevačica razljutila Srbe! Ugledala Novaka na bilbordu, pa uradila nešto što svi komentarišu! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.