JAVLJAJU SE STRUČNJACI: Smanjuje se jaz! Alkaras, Siner i Rune su pokazali da mogu da pobede Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 21:01

JAVLJAJU SE "STRUČNJACI": "Smanjuje se jaz! Alkaras, Siner i Rune su pokazali da mogu da pobede Novaka"

Nastavljaju se priče o potencijalnom padu Đokovića.

Mali neuspeh Novaka Đokovića dovoljan je teniskim "stručnjacima" da krenu priče o tome kako njegovo vreme prolazi, da dolazi do smene generacija, a posle poraza u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera mantra je ista.

Poslednji u nizu jeste Džef Grinvald, bivši teniser, sada sportski psiholog.

- Deo magije koja je potrebna na najvišem nivou igre, u bilo kom sportu, a možda čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i više u pojedinačnom poput tenisa, jeste faktor nepobedivosti, u kojem uživaju svi velikani u jednom trenutku svoje karijere. Ali kako nova generacija skuplja samopouzdanje i iskustvo, ovaj prividni jaz se smanjuje. Alkaras, Siner i Rune su već dokazali da mogu da pobede kralja Grend slemova - rekao je Grinvald za "Rojters".

Novak je i dalje prvi na ATP listi, a na teren se vraća početkom marta kada će nastupiti u Indijan Velsu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.