JAKO NEPRIJATNO: Đoković i Nadal na istom mestu posle duže vremena, o njihovom odnosu SVET PRIČA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 21:07

JAKO NEPRIJATNO: Đoković i Nadal na istom mestu posle duže vremena, o njihovom odnosu SVET PRIČA (VIDEO)

"Nisu se ni pogledali" je komentar koji ćete najčešće čuti.

Prvog dana takmičenja na turniru u Monte Karlu su se nakon dosta vremena sreli veliki rivali, Novak Đoković i Rafael Nadal.

Bio je zanimljiv susret dva vrhunska tenisera koji su mnogi okarakterisali kao "susret bez pogleda u oči" koji su zaista izbegavali Nadal i Đoković, što se može zaključiti i prema objavljenom video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimku.

U ovom susretu nisu delili megdan, što bi moglo da se dogodi na ovom turniru, već su bili deo svečanosti organizatora.

Đoković i Nadal su se našli na istom mestu kako bi odali počast baronici Elizabet-En de Masi, koja je bila predsednica Teniske federacije Monaka i kluba u Monte Karlu. Na samoj ceremoniji prikazana je plaketa u čast pomenute dame koja je napravila velike stvari za Monako što se "belog sporta" tiče. Radila je na promociji Monte Karla i teniske federacije sve do smrti prošle godine, 10. juna.

- Ona je bila izuzetna dama, elegantna, fantastičnog stava, neko ko je imao čiste ideje i bolje načine da uradi stvari, uvek izuzetne - rekao je Rafael Nadal prilikom svog govora.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.