Izner o Đokoviću: Kompletno ludilo

Izvor: B92, 03.Avg.2022, 10:14

Izner o Đokoviću: Kompletno ludilo

Američki teniser Džon Izner potvrdio je da postoje aktivni teniseri koji urgiraju da se najboljem srpskom teniseru Novaku Ðokoviću dozvoli da igra na US openu.

US open se održava u Njujorku, od 29. avgusta do 11. septembra.

Izner je na Tviteru odgovorio na pitanje Seta Dilona, vlasnika satiričnog sajta Babilon, koji je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konkretno pitanje: "Ima li ili nema aktivnih tenisera koji urgiraju da SAD dozvole Novaku Ðokoviću da igra?".

"Da. Kompletno ludilo je da ne može da se takmiči u ovom trenutku", odgovorio je Izner.

Novak Ðoković nalazi se u akademiji Janka Tipsarevića u Crnoj Gori, odakle je poručio da se sprema i trenira kao da će se takmičiti na poslednjem grend slemu sezone.

Kao nevakcinisani strani državljanin, srpski as ne može da uđe na teritoriju Amerike i jedina opcija je da administracija SAD u njegovom slučaju napravi izuzetak kako bi mogao da igra u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izner: Teniseri urgiraju da Đoković igra na Ju-Es openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2022

Američki teniser Džon Izner potvrdio je da postoje aktivni teniseri koji urgiraju da se najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću dozvoli da igra na Ju-Es openu u Njujorku, od 29. avgusta do 11. septembra...Izner je na Tviteru odgovorio na pitanje Seta Dilona, vlasnika satiričnog sajta Babilon,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.