Intrigantan raspored sedenja u loži Đokovića – Dijana i Jelena na distanci, između nova snajka FOTO

Izvor: B92, 22.Apr.2022, 11:07

Intrigantan raspored sedenja u loži Đokovića – Dijana i Jelena na distanci, između nova snajka FOTO

Teniski spektakl u Srbiji pod imenom "Serbia open", turnir koji se nakon devet godina pauze vratio u Beograd, okupio je porodicu Novaka Đokovića, a fotografije iz njihove lože ponovo su predmet spekulisanja o lošem odnosu između supruge i majke našeg najboljeg tenisera.

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo posle dužeg vremena mogli da vidimo zajedno u javnosti Novakovu suprugu Jelenu Đoković i njegovu majku Dijanu, trećeg dana turnira u Teniskom centru "Novak". Međutim, njih dve nisu sedele jedna kraj druge.

Novak Đoković proslavio mamin rođendan: Torta, svećice i pesmica za Dijanu VIDEO

Jelena i Dijana su viđene na mestima koja se nalaze na dva različita kraja lože, a između njih sedelo je nekoliko ljudi, među kojima i devojka Đorđa Đokovića, Saška Veselinov.

Podsetimo, prethodnih dana je Saška bila u središtu pažnje zbog akreditovanja psa – braon pudlice po imenu Zara, koja je dobila mesto u predsedničkoj loži.

Jelena Đoković ljuta i na svekra Srđana? Zamerila mu je jednu nepromišljenu izjavu, Novak je podržao

Saška inače ne krije da sa Dijanom ima odličnu komunikaciju. Tako je otkrila da joj je upravo ona omiljeni član porodice Đoković. Sa druge strane bilo je dosta priča u javnosti o navodno nešto lošijem odnosu između Jelene i Dijane.

"Nisam mislila da će Novak da je oženi" – Dijana Đoković o tome šta joj se ne sviđa kod Jelene

"Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam", izjavila je jednom prilikom Dijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.