Informacija za subotu, evo kada igraju Dušan i Novak

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Informacija za subotu, evo kada igraju Dušan i Novak

Dvojica srpskih tenisera izlaze sutra na teren.

U okviru šesnaestine finala Rolan Garosa sutra će na teren dvojica srpskih tenisera, Novak Đoković i Dušan Lajović.

Prvi će na teren Dušan Lajović, on će igrati na terenu Simon Matje od 11 časova i to protiv Aleksandera Zvereva.

Što se tiče Novaka Đokovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on će igrati na terenu Filip Šatrije, i to drugi meč po redu posle meča Halep-Curenko, što znači da neće krenuti pre 12:30.

Da podsetimo, večeras igra još jedan srpski teniser, Filip Krajinović igra sa Cicipasom treće kolo Rolan Garosa, a Laslo Đere je danas poražen od Keija Nišikorija nakon prave drame.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG - Filip uhvatio poslednji voz, nastavak sutra!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019

Zbog mraka je prekinut duel Filipa Krajinovića i Stefanosa Cicipasa...Filip Krajinović je večeras (petak) započeo svoj meč šesnaestine finala Rolan Garosa protiv Stefanosa Cicipasa, šestog nosioca, a taj meč će biti završen sutra...Meč je prekinut zbog mraka pri rezultatu 2:1 za Grka, bilo...

Nastavak na Sportske.net...

Karuzo će pevati po taktovima Novaka, dok Lajović traži osvetu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2019, 08:46

Srpski teniski val koji ovih dana zapljuskuje obale Sene danas će se pokazati, verujemo u svoj svojoj snazi i veličini. Naravno, zato što na teren istrčava najbolji na svetu, Novak Đoković. Ali i naš drugi reket, Dušan Lajović. Protivnik Noletu je malo poznati Salvatore Karuzo, prezimenjak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.