Izvor: Danas, 11.Mar.2024, 23:50

Indijan Vels: Đoković zna s kim igra u osmini finala ako ga ne zadesi senzacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra u 2 časa u trećem kolu na turniru iz masters serije u Indijan Velsu protiv 20-godišnjeg Italijana Luke Nardija (123. mesto na svetskoj listi).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teniski raj za Luku Nardija: Senzacija italijanskog igrača u Indijan Velsu – pobeda protiv Novaka Đokovića, čiji poster drži u spavaćoj sobi

Izvor: Danas, 12.Mar.2024, 05:42

Pred Lukom Nardijem, 20-godišnjim italijanskim teniserom, 123. na svetskoj listi, stvorio se u prirodnoj veličini lik s postera iz njegove spavaće sobe.

Nastavak na Danas...

Šok: Neprepoznatljivi Đoković ispao od 106. na svetu!

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2024

Stomačni problemi, rasprava sa sudijom, veoma loša igra i u trećem setu briljantni protivnik – na kraju večeri u Indijan Velsu, prvi teniser sveta Novak Đoković završio je učešće u trećem kolu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ovome se sigurno nije nadao: Evo koliko je Novak Đoković zaradio u Indijan Velsu

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024

Doživeo je Novak Đoković šokantan poraz na Indijan Velsu. Srpski teniser je takmičenje u Kaliforniji završio već u trećem kolu, posle poraza od Italijana Luke Nardija (2:1), čime je ostao bez prilike da po šesti put podigne pehar na ovom turniru.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.