Ima li Srbija naslednika Đokovića? Obradović ima favorita za budućeg asa u Top 10

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li Srbija naslednika Đokovića? Obradović ima favorita za budućeg asa u Top 10

Ima li Srbija naslednika Novaka Đokovića? Najbolji naš sportista svih vremena je podigao lestvicu toliko visoko da je pitanje da li će ikada Srbija da ima takvog asa u “belom sportu”. Mnogi vide u Miomiru Kecmanoviću budućeg igrača za svetski vrh. Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, ima favorita za budućeg tenisera za Top 10 ATP liste.
Kvota u kladionici MaxBet >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da će Novak Đoković da osvoji US Open je 2.00.
Mislim da se Hamad Međedović razvija u pravom smeru. U juniorskoj konkurenciji ima odlične rezultate. Ako bude nastavio da napreduje, od njega u budućnosti mnogo očekujem. On je blizu da uđe u Top 20 na ITF-u – rekao je Obradović za momka rođenog u Novom Pazaru 2003. godine.
On je u junu osvojio juniorski ITF turnir prve kategorije u Berlinu. To mu je bila treća i najznačajnije ITF titule karijeri, a druga u 2019. godini.
Srbija je ove godine na startu US Opena imala čak šestoricu tenisera. Imamo pet igrača među 51 najboljih na ATP listi.
Teniski stručnjaci saglasni: Đoković osvaja US Open, Nadal glavna pretnja


The post Ima li Srbija naslednika Đokovića? Obradović ima favorita za budućeg asa u Top 10 appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis,   US Open

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

CENZURA U ATP Otkaz zbog intervjua

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019

Pravila, pravila. Rigidna, ali…Teniski sudija Damijan Štajner, koji je bio arbitar u epskom finalu Vimbldona ove godine između Novaka Đokovića i Rodžera Federera, dobio je otkaz od Asocijacije teniskih profesionalaca zbog intervjua.. Kvota u kladionici MaxBet da će Novak Đoković da osvoji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.