Ide li Nole ranije u Kinu?

Izvor: Mondo, 25.Sep.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ide li Nole ranije u Kinu?

Novak Đoković u kalendaru takmičenja nema turnir u Pekingu, ali postoji mogućnost da ga izmeni

Foto: Mondo/Goran Sivački

Novak Đoković posle osvajanja US Opena malo je odmarao, a onda se vratio u SAD. Učestvovao je prethodnog vikenda, prvi put, na Lejver kupu u Čikagu, na kojem je njegov tim Evrope savladao ekipu sveta.

Nakon nastupa na egzibiciji, Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se vraća ATP turneji.

U njegovom rasporedu stoji da će mu prvi naredni turnir biti masters u Šangaju, koji startuje 7. oktobra, ali postoji mogućnost da on ipak ranije otputuje u Kinu.

U Pekingu se od 1. oktobra održava turniru iz serije ATP 500, koji je Đoković osvajao čak šest puta u karijeri, a poslednji put 2015. godine.

"U naredna tri dana odlučiću da li ću nastupati na turniru u Pekingu. To je još uvek neizvesno, ali u Šangaj ću ići sigurno", izjavio je dopisniku RTS u Čikagu Đoković posle završetka Lejver kupa.

Rafael Nadal, koji je trebalo da brani trofej, odustao je od nastupa zbog povrede, a učešće su potvrdili Huan Martin del Potro, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov, Endi Marej...

Za Đokovića, koji ne brani poene do kraja sezone, to bi bila dobra prilika da napravi novi skok na ATP listi i približi se, ili čak i stigne na čelnu poziciju liste najboljih tenisera sveta do kraja 2018. godine.

***************************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.