Izvor: RTS, 21.Nov.2022, 00:39

Ibrahimović čestitao Novaku osvajanje trofeja u Torinu

Fudbaler italijanskog Milana Zlatan Ibrahimović čestitao je Novaku Đokoviću na osvojenom trofeju na Završnom teniskom turniru u Torinu.
Ibrahimović je sačekao Novaka po osvajanju turnira u hodniku dvorane Alpitur i tom prilikom srdačno je pozdravio šampiona Završnog teniskog turnira. 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je Završni turnir u Torinu bez poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sa samo jednim izgubljenim setom.
U finalu savladao je Kaspera Ruda, rezultatom 2:0, po setovima 7:5 i 6:3. 
Đokoviću je ovo šesta titula na završnom teniskom turniru čime je izjednačio rekord Rodžera Federera po broju osvojenih trofeja.
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prelijep trenutak Novaka sa kćerkicom: Nasmijana Tara završila u tatinom trofeju

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2022

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je po šesti put osvojio trofej na Završnom mastersu, pošto je u finalu u Torinu savladao Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.