ISHVALIO ĐOKOVIĆA: Nole je VELIKI i istinski ŠAMPION i na terenu i van njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 13:43

ISHVALIO ĐOKOVIĆA: Nole je VELIKI i istinski ŠAMPION i na terenu i van njega

Lepo je kada kolega ima ovakvo mišljenje.

Novak Đoković danas od 17 časova igra finale Mastersa u Rimu, a juče je odigrao dva meča. U večernjim časovima u polufinalu je pobedio domaćeg igrača Lorenca Sanoga koji je i pored poraza bio presrećan učinkom u glvnom gradu Italije.

Sonego:

"Nole is great, he complimented me on the match, in that final embrace, He confirmed himself as a nice person, as he'd been in other occasions in the past. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

He is a true champion, both on and off the pitch."

👍❤️https://t.co/jTdzhTF1Mb pic.twitter.com/F3kWqXTjXI

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) May 15, 2021

Liverpul je pobedom nad Mančester Junajtedom dao sebi „veštačko disanje“ u borbi za Ligu šampiona, ali mora da nastavi da pobeđuje i nada se kiksevima rivala. Danas (17.30) gostuje odavno otpisanom VBA, a kvota na dvojku je 1,25, dok je kombinazzija 2&3+ 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA - Liverpul.

- Dobio sam neke neverovatne mečeve. Pronaći sebe u polufinalu protiv svetskog broja jedan bilo je izuzetno. Dao sam sve što sam imao i kada je tako uvek sam srećan, nezavisno od rezultata. Polufinale, finale ili prva runda, za mene se pristup ne menja previše – važno je dati sve od sebe, bez zadrške - izjavio je Italijan posle meča sa Đokovićem, a zatim i najhvalio najboljeg igrača sveta.

- Nole je veliki, dao mi je komplimente o odigranom meču na mreži. Potvrdio je da je sjajna osoba, kao što je bio u mnogim slučajevima u prošlosti. On je istinski šampion, i na terenu i van njega - poručio je Sonego.

Italijana čeka skok na ATP listi i od ponedeljka bi trebalo da bude plasiran negde oko 27. pozicije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.