INDIJAC JASAN: Bilo bi razočarenje da Novak ne igra u SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 20:06

INDIJAC JASAN: Bilo bi razočarenje da Novak ne igra u SAD

Još uvek se čeka eventualna promena pravila.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prijavljen je za Masters u Indijan Velsu, ali i dalje nema novih informacija što se tiče eventualnog ukidanja mera za ulazak u SAD, pošto srpski teniser po trenutnim pravilima ne može kao nevakcinisan da uđe u SAD. Đoković u međuvremenu trenira u čekanju eventualne promene pravila, a u SAD traju rasprave da li je u redu da najbolji teniser sveta zbog administrativnih razloga ne može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra u SAD.

Nekadašnji teniser Prakaš Armitraž koji je sada voditelj ''Tenis Čenela'' mišljenja je da bi bila šteta da Đoković ne bude na turnirima u Kaliforniji i na Floridi.

 - Ako izuzmemo to da je veliki teniser i to da sa njim ne mogu doći ni članovi porodice, sve postaje vrlo nezgodno. Ko je taj ko donosi odluku? Mnoge druge zemlje su podigle restrikcije i čini se da će one i ovde biti ukinute u maju - rekao je Armitraž. - Ako gledate samo sa čisto teniske perspektive, on se ustalio kao najbolji teniser sveta. Što se svih nas tiče, bilo bi veliko razočaranje da ga ne vidimo na ova dva velika događaja.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.