IDEMO! Novak Đoković ipak potvrdio učešće na sledećem turniru

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 18:53

IDEMO! Novak Đoković ipak potvrdio učešće na sledećem turniru

Pauzirao je neko vreme.

Najbolji teniser ikada Novak Đoković nije nastupao na turnirima posle US opena, bila mu je neophodna pauza posle veoma napornog ritma u najvećem delu sezone. U međuvremenu, on je otkazao i nastup u Indijan Velsu, ali neće još predugo odmarati, pošto je danas zvanično potvrđeno da će Nole učestvovati na turniru Masters serije u Parizu.

Taj turnir je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1. do 7. novembra, a da će Đoković zaista učestvovati potvrđeno je i na njegovom zvaničnom sajtu.

Our 5-time champion confirmed 🔒

See you in 𝐏𝐚𝐫𝐢𝐬, @DjokerNole 🔥

🎟 https://t.co/fijgXmYmYJ pic.twitter.com/RXRZe4wFiB

— ROLEX PARIS MASTERS (@RolexPMasters) October 19, 2021

Posle pobeda nad Anortozisom i Florom, Partizan večeras (21.00) dočekuje rivala za prvo mesto u grupi - Gent. Tri boda bi crno-belima donela veliku prednost u ovoj trci. Kvota na keca je 2,35, iks je 3,30, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Gent.

Takođe, potvrđeno je i na zvaničnom Tviter nalogu turnira, gde su mu poželeli dobrodošlicu.

- Naš petostruki šampion je potvrdio učešće. Vidimo se u Parizu, Novače - stoji na zvaničnom profilu.

Podsetimo, Novak Đoković je Masters u Parizu osvajao 2009, 2013, 2014, 2015. i 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.