Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jan.2024, 21:31

I pored svega što je uspeo Novak neće doživeti ovu čast na Australijan openu

S. P.


Najbolji teniser sveta verovatno neće dobiti

Foto: AP/Tanjug


Australija je mesto gde Novak Đoković ima veliki broj lepih uspomena, ali u poslednje vreme nimalo nije omiljena osoba pojedincima tamo.
Sada stižu vesti iz Australije kako „Rod Lejver“ arena u kojoj se igra Australijan Open neće biti nazvana prema Novaku Đokoviću.
Objašnjenje je krajnje čudno, a o >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njemu je pričao Kreg Tili, izvršni direktor Australijan opena.
Za razliku od preostala tri gren slema mi nismo vlasnici objekta. Rolan Garos, Vimbldon i Ju-Es open, odnosno federacije ovih zemalja, poseduju stadione, a mi ga iznajmljujemo. Zato mi i nemamo pravo promene imena. Vlasnik je država Viktorija u kojoj je Melburn. Mi ceo objekat iznajmljujemo od njih i veoma smo zadovoljni što ulažu novac u renoviranje i unapređenje. Sigurno je da bih ja bio pristalica takvog priznanja Novaku za sve što je ovde uradio, za zaista neverovatne uspehe u Australiji. Ali da bi se to dogodilo, moralo bi da se poklopi mnogo toga – rekao je Tili.
Potom je dodao kako bi svakako Novakova veličina trebala da bude prepoznata na neki način.
– Nije do mene, niti do tenisa Australije, ali bih svakako bio pristalica da se na neki način prepozna Novak i njegova neverovatna dostignuća ovde u Australiji – izjavio je Tili.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

I pored svega što je uspeo Novak neće doživeti ovu čast na Australijan openu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Jan.2024, 11:05

Najbolji teniser sveta verovatno neće dobiti Australija je mesto gde Novak Đoković ima veliki broj lepih uspomena, ali u poslednje vreme nimalo nije omiljena osoba pojedincima tamo. Sada stižu vesti iz Australije kako “Rod Lejver” arena u kojoj se igra Australijan Open neće biti nazvana prema...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.