I NOVAK MU CESTITAO Srbin u pauzi Djokovicevog meca zaprosio devojku

Izvor: medio.rs, 24.Jan.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NOVAK MU CESTITAO Srbin u pauzi Djokovicevog meca zaprosio devojku

Dok je trajala pauza između setova na meču prvog igrača sveta i Španca Fernanda Verdaska jedan momak je rešio da je trenutak da pita devojku da li hoće da se uda za njega

U momentu kada je Novak Đoković poveo sa 2:0 u setovima, u meču osmine finala Australijan opena protiv Španca Fernanda Verdaska na tribinama Rod Lejven Arene u Melburnu jedan srpski navijač zaprosio je devojku..

Dok su teniseri odmarali pripremajući se za treći >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << set, tribinama se zaorio gromoglasan aplauz nakon što je devojka pristala da se uda za svog partnera ispred kog se vijorila srpska zastava.

Među prvima im je čestitao najbolji svetskiteniser koji je uz osmeh i aplauz pozdravio budući bračni par.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ROMANTIČNA STRANA AUSTRALIJAN OPENA: Srpski navijač zaprosio devojku tokom Noletovog meča!

Izvor: Press, 24.Jan.2015

U momentu kada je Novak Đoković poveo sa 2:0 u setovima, u meču osmine finala Australijan opena protiv Španca Fernanda Verdaska na tribinama Rod Lejven Arene u Melburnu jedan srpski navijač zaprosio je devojku. . U momentu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.