I Madsid neizvestan

Izvor: RTS, 08.Maj.2010, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Madsid neizvestan

Najbolje rangirani srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zbog alergije morao da preda meč Filipu Krajinoviću u četrtfinalu turnira u Beogradu i da još ne zna da li će nastupiti na mastersu u Madridu.

"Videlo se i u prvom meču da imam problema da se izborim sa tim. Pozitivno od svega je što sam predao srpskom igraču a ne nekome drugom. Alergija mi baš smeta", rekao je Đoković posle meča.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Moj nastup u Madridu je pod znakom pitanja. Ne osećam baš najbolje. O tome ćemo da odlučimo u naredna 24 sata", dodao je on.

Đoković je dodao i da su zdravstveni problemi privremeni.

"Koliko će biti prisutni, zavisi od odmora. Kada imate tu vrstu problema, oporavak zahteva odmaranje, a ne fizički napor. Videću za sledeću nedelju, ali mi je najbitnije da igram na Rolan Garosu i Vimbldonu", zaključio je Đoković.

Filip Krajinović izjavio je, posle plasmana u prvo ATP-polufinale u karijeri, kako mu je najveća želja da Novak Đoković prevlada zdravstvene probleme zbog kojih mu je večeras predao meč četvrtfinala.

"Prva i najveća želja mi je da Novak što pre ozdravi ", rekao je Krajinović na konferenciji za novinare na terenima SRC "Milan-Gale Muškatirović".

Krajinović je napomenuo da je još u "šoku" zbog plasmana u prvo ATP- polufinale u karijeri.

"Nisam očekivao da ću igrati polufinale posle dve meč-loptre koje sam spašavao na početku turnira.", istakao je Krajinović misleći na susret sa Rusom Jevgenijem Donskim u prvom kolu.

Osamnaestogodišnji Somborac je naglasio da će mu uspeh na turniru u Beogradu biti "odskočna daska" za nastavak karijere.

"Uspeh na ovom turniru značajno će mi povećati samopouzdanje", rekao je Krajinović.

On je sledećeg protivniika na "Srbija-Openu", Amerikanca Sema Kverija, ocenio kao "izuzetno jakog".

"Moraću da serviram mnogo bolje, ali i da se bolje branm, korišćenjem dubokih lopti", rekao je Krajinović.

Polufinalista ATP-turnira u Beogradu je napomenuo da će mu skok na ATP-listi od sledećeg ponedeljka značiti pravi "vetar u leđa".

"Sa ovih 90 bodova biću negde na 219. mestu i to će mi svakako biti izvor motiovacije za dalje napredovanje", izjavio je Krajinović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.