I Ana pala u seči favorita

Izvor: Kurir, 28.Jun.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Ana pala u seči favorita

Seča favorita nastavljena je i treći dan zaredom na ovogodišnjem Vimbldonu. Posle Novaka Đokovića i Marije Šarapove, i Ana Ivanović završila je učešće na trećem grend slemu sezone. Prvu teniserku sveta senzacionalno je sa 6:1, 6:4 savladala 133. igračica WTA tura Ji Ženg, koja je za turnir dobila pozivnicu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Znam šta ne smem da radim pre Vimbldona

Izvor: Blic, 28.Jun.2008

Ana Ivanović se nije snašla u ulozi favorita broj jedan na ovogodišnjem Vimbldonu. Najbolja srpska tenisera je posle poraza od Kineskinje Ji Ženg priznala da joj je teško palo breme favorita i da će imati dosta toga da nauči iz ovog duela...Za utehu Ani, slično je prošla i bivša šampionka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.