Halep: Novak mi je poslao poruku pre i posle suđenja

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 14:33

Halep: Novak mi je poslao poruku pre i posle suđenja

Rumunska teniserka Simona Halep je govorila o periodu kada se vodio proces protiv nje i istakla da je Novak Đoković bio od onih koji joj je pružio podršku.

Halepova je uspela da dobije spor pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.

Kazna joj je umanjena sa četiri godine na devet meseci, što znači da može odmah na teren. Dobila je i specijalnu pozivnicu za Majami.

"Mnogo se divim Đokoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog svega što predstavlja na terenu. Divim se njegovoj ambiciji – on je poseban, drugačiji čovek, divim mu se kao sportisti u celosti. Ne poznajem ga lično, ali radi sve što može kako bi ostao najbolji, brine o tome šta jede… Ja ne! Ja jedem i čokoladu, ali uspela sam da se ne ugojim, što je veoma važno", otkrila je Halepova u intervjuu za rumunsku "Antena 3" i dodala:

"Novak mi je poslao poruku pre i posle suđenja. Kerber, Barti, Kvitova takođe – ne mogu da kažem da je to prijateljstvo jer smo protivnice, ali bila sam veoma srećna što su mi pisale."

Rumunka nije nastupala godinu i po dana, ali je uspela da zadrži sponzore. Ističe da je srećna zbog toga.

"Obično sam veoma introvertna, ali sada sam zvala sve sponzore i objasnila šta se desilo. Nisu tražili detalje, ali rekli su da ne veruju da sam se dopingovala i da će nastaviti da rade sa mnom. To je jedinstvena stvar, videla sam mnogo slučajeva kada sponzori napuste sportiste. To mi je bilo olakšanja, svetlo u mraku, to što ti ljudi nisu verovali da sam se dopingovala."

Kome je prvom javila posle saznanja presude?

"Pozvala sam oca, rekao mi je da je bio siguran da će tako i biti. Onda sam pozvala mamu, koja je emotivnija, ona se i rasplakala. Oni su roditelji za primer koji su me podržavali u svim mojim odlukama. Emotivna sam osoba – ako je neko strog sa mnom, ne mogu da igram kako umem, a oni su to razumeli."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.