HRVATSKI PREDSEDNIK ŠOKIRAO IZJAVOM O ĐOKOVIĆU: To je inače onaj rusofil

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 15:56

HRVATSKI PREDSEDNIK ŠOKIRAO IZJAVOM O ĐOKOVIĆU: "To je inače onaj rusofil"

Hrvatski predsednik kritikovao je premijera Andreja Plenkovića zbog zajedničke fotografije sa Đokovićem.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića nazvao je rusofilom.

Hrvatski predsednik kritikovao je danas premijera Andreja Plenkovića zbog zajedničke fotografije sa Đokovićem.

- Plenković se slikao s Novakom Đokovićem. To je inače onaj rusofil. Genijalni sportista, za kojega u principu navijam, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rusofil - rekao je Milanović novinarima u Zagrebu.

- Istovremeno se obračunava sa saborskim zastupnicima koji su glasali protiv uvlačenja Hrvatske u rat i obuke vojnika u Ukrajinu - jer gledaju hrvatske interese - a nema problem da se slika sa ljudima koji su otvoreno na strani Moskve - kaže Milanović.

Dodao je i da od Plenkovića i dalje očekuje objašnjenje o tome zašto je Hrvatska glasala protiv Rezolucije UN o situaciji na Bliskom istoku.

- Čekamo da nam veliki dedramatizator objasni što su to zapravo napravili - rekao je Milanović, preneo je hrvatski portal Index.

Fotografija Novaka Đokovića i premijera Hrvatske Andreja Plenkovića pre nekoliko dana na finalu Svetskog kupa u ragbiju u Francuskoj.

Srpski as uslikan je u srdačnom razgovoru sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem.

"Spornu" fotografiju Đokovića i Plenkovića možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Plenković odgovorio Milanoviću: Ako je neko rusofil onda je to on

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 10:30

Nakon što je Zoran Milanović prozvao hrvatskog premijera, Andrej Plenković je imao potrebu da objasni kako je fotografija sa Novakom Đokovićem nastala...Plenković, naime, boravi u Parizu, gde se obratio Veću OECD-a, a gde ga je, kaže, francuski predsednik Emanuel Makron pozvao da zajedno pogledaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.