Foto putovanje sa Novakom

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Feb.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto putovanje sa Novakom

Fanovi Novaka Đokovića aplikacijom na Fejsbuku 'Foto putovanje sa Novakom' dobili su priliku da naprave fotografiju sa omiljenim sportistom u dve varijante.

Prva je u srednjevekovnom okruženju, a druga u današnjici. Na taj način, Novak je onlajn počeo da gradi najveću svetsku bazu fan fotografija.
Za manje od dva sata aplikaciju je posetilo više od pola miliona korisnika, od kojih je svaki pokušao da napravi najmanje dve fotografije sa Novakom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Rekord je bio kad je iste sekudne to pokušalo da uradi 416 ljudi, a prosek je 6.000 poseta u minutu.
Fejsbuk je zbog neočekivane navale korisnika privremeno morao da blokira aplikaciju, ali se u najkraćem roku očekuje novi start za obaranje Noletovih rekorda i van teniskih terena.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Facebook

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.