Fondacija Novak Djoković uručila knjige biblioteci u Mačkatu

Izvor: Beta, 11.Mar.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Novak Djoković uručila knjige biblioteci u Mačkatu

Biblioteka osnovne škole "Milivoje Borović" u Mačkatu nadomak Užica, koju pohadja više od 200 djaka, dobila je danas od Fondacije Novak Djoković na poklon knjige vredne pola miliona dinara.Fondacija je saopštila da se opredelila za donaciju knjiga rukovodjena činjenicom da je dostupnost literature uz adekvatno usmeravanje u obrazovnim ustanovama od ključne važnosti za razvoj dece, posebno školskog uzrasta.Novac za knjige prikupljen je u humanitarnoj akciji Prošetaj milju za osmeh, koja je odžana u maju prošle godine. Akcija je sprovedena u saradnji sa PRIMA internacionalnom školom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fondacija Novak Đoković uručila knjige biblioteci u Mačkatu

Izvor: Studio B, 11.Mar.2016

Biblioteka osnovne škole "Milivoje Borović" u Mačkatu nadomak Užica, koju pohađa više od 200 đaka, dobila je danas od Fondacije Novak Đoković na poklon knjige vredne pola miliona dinara. ..Fondacija je saopštila da se opredelila za donaciju knjiga rukovođena činjenicom da je dostupnost literature...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.