Fondacija Deca – carevi sveta organizuje donatorsku večeru za pomoć Dečijoj klinici

Izvor: Megafon.co, 20.Avg.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Deca – carevi sveta organizuje donatorsku večeru za pomoć Dečijoj klinici

Deca – carevi sveta, fondacija niškog rukometaša Zorana Stojiljkovića, organizuje prvu donatorsku večeru i aukciju 20. septembra. Povod je prikupljanje sredstava za kupovinu ultrazvučnog aparata za Odeljenje dečije onkologije u Nišu.
Šta će se naći na aukciji Na donatorskoj aukciji naći će se violina Nišlije Nemanje Radulovića, reketi Novaka Đokovića, Dominika Tijema i Kristine Mladenović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co <<
Moći će da se kupe i dresovi poznatih sportista poput Kilijana Mbapea, Duška Tadića, Nikole Jokića, Stefana Jovića, kao i braće Nikole i Luke Karabatić.
Gosti će imati prilku da čuju nastup sastava klasične muzike, dečijeg hora „Vilenjaci“, Penthaus benda i Akustik benda.
Fondacija Deca – carevi sveta Foto – Fondacija “Deca – carevi sveta”

„Fondacija je nastala sa ciljem okupljanja uglednih i uspešnih Nišlija, radi prikupljanja sredstava za pomoć deci iz Niša. Sigurni smo da svi zajedno, uz malo volje, upornosti  i truda, možemo da učinimo mnogo za naše najmlađe sugrađane“, kaže osnivač fondacije, Zoran Stojiljković.
Zoran Stojiljković je rukometaš iz Niša. Igrao je u Crvenoj zvezdi i bio kapiten Pariz Sen Žermena.
Prijatelji i partneri donatorske večere su PozitivNI festival, kompanija “Belle Amie” i kompaija “Yumis”. Večera počinje od 19 sati u hotelu “Tami Residence”.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.