Finale Dejvis kupa najvažniji dogadjaj u sezoni

Izvor: Beta, 12.Okt.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Dejvis kupa najvažniji dogadjaj u sezoni

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Najbolje rangirani srpski teniser Novak Djoković rekao jeu utorak su mu najvažniji turniri do kraja sezone masters kup u Londonu i finale Dejvis kupa protiv Francuske.

Djoković je nedavno odbranio titulu na turniru u Pekingu, a sutra bi trebalo da počne takmičenje na mastersu u Šangaju, gde ga u drugom kolu čeka Hrvat Ivan Ljubičić.

"Do kraja sezone ostalo je još dosta turnira. Za mene su dva najvažnija masters kup u Londonu i finale Dejvis kupa, koje se, složićemo se, ne igra baš svake godine. Srbija živi za duel protiv Francuske", rekao je Djoković na konferenciji za novinare u Šangaju.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Dejvis kupa najvažniji

Izvor: RTS, 12.Okt.2010

Najbolje rangirani srpski teniser Novak Đoković rekao je da su mu najvažniji turniri do kraja sezone masters kup u Londonu i finale Dejvis kupa protiv Francuske...Đoković je nedavno odbranio titulu na turniru u Pekingu, a sutra bi trebalo da počne takmičenje na mastersu u Šangaju, gde ga u drugom...

Nastavak na RTS...

Đoković: London i Beograd prioriteti

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2010

Drugi teniser sveta Novak Đoković izjavio je posle odbrane titule na turniru u Pekingu da mu je do kraja sezone ostao prioritet završni masters kup u Londonu krajem novembra i finale Dejvis kupa protiv Francuske početkom decembra...Đoković ove sedmice nastupa na mastersu u šangaju gde ga u drugom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.