Federer: Svaka pobeda protiv Tipsarevića se ceni

Izvor: Blic, 04.Nov.2010, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Svaka pobeda protiv Tipsarevića se ceni

Rodžer Federer je lako savladao Janka Tipsarevića u drugom kolu turnira u Bazelu, a iako je završio meč za samo sat vremena Švajcarac veliča pobedu protiv uvek neugodnog srpskog tenisera.

"Odigrao sam dva perfektna meča za redom. Koliko bolje može od toga? dobro sam servirao i igrao, a greške skoro da nisam pravio. Ukoliko nastavim ovako do kraja, biće sjajno", rekao je Federer.

Drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teniseru sveta cilj je da vrati trofej pred domaćom publikom nakon što je prošle godine u finalu izgubio od Novaka Đokovića.

"Ne želim da se naviknem na ovakve partije, to može da bude opasno za mene. Nije uopšte lako pobediti Tipsarevića, svaki trijumf protiv njega se posebno ceni, ipak on igra finale Dejvis kupa", rekao je Federer koji je nakon brzo završenog meča otišao da gleda meč Lige šampiona između Bazela i Rome.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.