FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ: Konferencija o roditeljstvu

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Apr.2024, 20:24

FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ: Konferencija o roditeljstvu

Vrhunski stručnjaci za oblasti ranog razvoja i adolescencije govoriće 10. maja na konferenciji “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u mts Dvorani, sa zajedničkim ciljem prikupljanja sredstava za adaptaciju vrtića u Užicu i ispunjenja misije Fondacije Novak Đoković da do 2030. godine svako dete u Srbiji ima mesto u vrtiću.

 
Fondacija Novak Đoković ponosno najavljuje svoju prvu regionalnu konferenciju o roditeljstvu, koja će se održati 10. maja u mts Dvorani, pod nazivom “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice”. Nakon inspirativnih i veoma posećenih gostovanja dr Šefali i dr Gabora Matea, Fondacija Novak Đoković je odlučila da okupi domaće i regionalne stručnjake koji...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.