Evo šta se desi kad treniraš sa Marijem

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 19:36

"Evo šta se desi kad treniraš sa Marijem"

Novak Đoković je ovih dana posle dužeg vremena imao prilike da se susretne i sa Endijem Marijem.

I ne samo to, sadašnji i bivši broj jedan na ATP listi su i trenirali zajedno na Foro Italiku.

Novak je rekao da mu je drago što je posle dužeg vremena imao prilike da se susretne sa jednom od velikih rivala, koji je imao velikih problema sa povredama poslednjih nekoliko godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Bio sam veoma sraćan što sam sreo Endija. Nisam ga video neko vreme i bilo je lepo što smo trenirali zajedno. Video sam da je dobro, kretao se dobro imajući u vidu to da šljaka nije najbolja podloga kada je reč o povredi kuka. Ako se setim kroz šta je sve prošao, rekao bih da sam ga zatekao u dobrom stanju", kaže Novak.

Tokom treninga desila se mala nezgoda, pukla je jedna loptica.

"Ovo se nije desilo dugo vremena! Vidite šta se dešava kada trenirate sa Endijem", nasmejao se Novak.

Naravno, imao je prilike i da porazgovara sa teniserom iz Danblejna.

"Pričali smo i šalili se. Bilo nam je lepo. Vratili smo se u stare dane, kada smo provodili mnogo vremena zajedno na terenu, bilo da je reč o treniranju ili mečevima na turnirima", zaključio je Novak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.